Konya Selçuklu Konya Çimento Güzel Sanatlar Lisesi

Belgegeçer : 3322465555
WEB http://agslkonya.meb.k12.tr
Adres : KONYA ÇIMENTO GÜZEL SANATLAR LISESI Erenköy Mah. Erenköy Cad. No 43 SELÇUKLU/KONYA
VİZYON : Sanatsal gelişimiyle, teknik ve felsefi gelişimi eşdeğer durumda olan, yeniliklere açık, yaratıcı ve üretken, yöntemli çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenilenen sanatı yaşayan ve yapan, sanat eserlerini tanıyan ve yorumlayan, yabancı dil bilen, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, özel yetenek gerektiren yüksek öğretim programlarına etkin olarak hazırlanan, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Bütün öğrencilerimizin sanat eğitimi ile soyut duygu ve düşüncelerini somuta dönüştürebilmelerini ve varolmayan yeni biçimler, yeni ilişkiler ortaya çıkarabilmelerini; Okulumuzun Konya´da bir sanat, kültür ve eğitim merkezi durumuna gelmesini, bu alanda ilimizin ve ülkemizin sanatsal gelişimine katkıda bulunmasını ve çağın değişen ve gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını sağlamak için varız.
BAŞARILAR : Geçen yıl 21 müzik bölümünden mezun olan öğrencilerimizden 18´i üniversitede bir fakülteye katılma hakkı kazanmıştır. Ayrıca 20 resim bölümünden mezun olan öğrencilerimizden 15´i bir fakülteye katılma hakkı kazanmıştır
Misafirhane :
Kütüphane :
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : Tam gün gündüzlü
Saatler : 08:55 16:00
Isınma : Doğalgaz kaloriferli
Lojman : Yok Sayısı:0
Ulaşım : 7 km Belediye otobüsleri (63 numaralı), Dolmuş ile (Sille yolu Akıncılar 18 nolu hattı )
Yerleşim Yeri : Erenköy Mah. Erenköy Cad. No: 43 SELÇUKLU/KONYA