May

Artistic Solution To Global Problems adlı projemizin küresel ısınma konulu klip çalışması sonuçlanmıştır.

Ock

Selçuklu Belediye Başkanımız Sayın Ahmet PEKYATIRMACI ve Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Turan KAYACILAR beyefendiler okulumuzu ziyaret ederek yüz yüze eğitim hazırlıklarımız ve okulumuzla ilgili bilgiler aldılar.Öğrencilerimizi bir üst kademeye ve topluma  hazırlamanın yanında çeşitli sanatsal etkinlikler yaparak halkımız ile iç içe bir kurum kültürü oluşturup  toplumun kültürel ve sanatsal anlamda gelişimine katkı sağlama   vizyonumuzu kendileri ile paylaştık.Her konuda olduğu gibi bu konuda da desteklerini esirgemeyen ve aynı vizyon çatısında buluştuğumuz bir Müdürümüz ve Başkanımız olduğu için Selçuklu olarak gurur duyuyoruz. Okulumuz adına kendilerine çok teşekkür ederiz.

Ock

TSE "OKULUM TEMİZ" BELGESİNİ ALDIK.